Det klimatsmarta företaget

- Ett tillväxtföretag med trygga lösningar

När Arne Lorentzon startade Lorentzons Styr AB 1998 var det en naturlig vidareutveckling av hans arbetsliv. All kunskap kring systemteknik med värme, ventilation, el, styr och data omsatte han i ett helhetsperspektiv som fortfarande präglar Lorentzons Styr. I dag finns allt samlat under ett och samma tak i vår fastighet i Skövde. Sedan starten har vi haft en positiv utveckling med en effektiv organisation som enkelt ställt om efter marknadens skiftande krav. Sedan 2006 har vi fördubblat vår omsättning och utsetts till Gasellföretag av Dagens industri. Våra kunder vet att vi har kapaciteten att utföra mindre och större projekt utan att göra avkall på anläggningens driftsäkerhet. Vår gedigna kunskapsbank borgar för trygga installationer. Resultatet blir många nöjda och återkommande kunder!
 

Service på dina villkor

Precis som en bilmotor måste ett styrsystem vara vältrimmat för att fungera optimalt. Annars spelar det ingen roll att motorn sitter i en Volvo. En regelbunden service ger en pålitlig och driftsäker anläggning. Vår servicepersonal utför serviceuppdrag på anläggningar som installerats av oss eller andra entreprenörer. Vi arbetar med alla ledande fabrikat i branschen, har ett reservdelslager och flera servicebilar. Det garanterar snabb och effektiv service. Vi erbjuder både akut service och skräddarsydda serviceavtal med funktionskontroll och intrimning.

Låt oss sänka dina energikostnader, investera i framtiden för ett hållbart samhälle

Vår erfarenhet, kompetens och kunskap gör oss till en självklar samarbetspartner när energikostnaderna ska sänkas. För en fastighetsägare finns det mycket pengar att spara på att hitta rätt lösningar.
PÅLITLIG ENERGIANALYS
För den som är intresserad är processen enkel och effektiv. Vi utför en genomgång av fastigheten, gör en kalkyl som ger oss underlag för att tillsammans göra en åtgärdsplan. Efter detta lämnas en offert med en ekonomisk redovisning. Installationen utför vi med egen personal. Intrimning och optimering sker med största omsorg på detaljer och fin justering. Vi kan åta oss hela detta arbete eller ge er driftpersonal alla förutsättningar att sköta driften
TECKNA ETT ENERGIBESPARINGSAVTAL
Vi är övertygade om att våra lösningar gör skillnad. Därför kan vi lämna en garanti på att energibesparingen uppnås. Tecknar du ett sådant avtal står vi till tjänst med optimering och fjärrstyrning från vårt kontor.

Barn_med_apparater

60476-65

Vi är märkesoberoende

På Lorentzons Styr arbetar vi med flera av de ledande fabrikaten i branschen. Att vi är fabrikatsoberoende ger våra kunder valfrihet. Vi kan erbjuda den systemlösning som passar bäst för kunden.

OPTIMALA TEKNISKA LÖSNINGAR

För att nå en optimal teknisk lösning erbjuder vi olika duc-fabrikat, exempelvis SAIA, Bastec, Siemens PX och kommunicerade regulatorer som Regins Corrigo, Ouman samt Siemens Synco och RVL.

VI KAN NYA OCH ÄLDRE SYSTEM

Vi har en bred kompetens av överordnade styrsystem som Citect, Ifi x, Siemens Desigho Insight, Bastec. I vår bransch är den tekniska utvecklingen i ständig förändring. Även om vi genomgår kontinuerlig  uppdatering kring tekniska innovationer har äldre system alltid en självklar plats hos oss. Vårt breda kunnande omfattar fabrikat som Siemens Visonik, Unigyr Insight, Johnson Cotroll m.fl.

Ledande på styrinstallationer

Som marknadsledande inom vårt område har vi utfört flera stora projekt de senaste åren, som Nya Arenan i Skövde och Sparbanken Arena i Lidköping. Vår teknikkompetens och vårt systemkunnande gör oss mångsidiga. Vi tar oss an både stora och små projekt med samma engagemang!

Vårt helhet tänkande är din fördel

Vi utför allt från projektering, konstruktion, apparatskåpsbyggnation, installation, programmering och drifttagning. Om våra kunder önskar tar vi hand om drift och skötsel eller utbildar er driftpersonal. Ett helhetstänkande som underlättar vardagen för våra kunder.

Vi förstår hur processer fungerar

För att en anläggning ska fungera på ett optimalt sätt räcker det inte med att kvaliteten på komponenterna är av hög kvalitet. Det är minst lika viktigt att känna till hur systemprocessen fungerar och vilken funktion systemet ska tillföra. På Lorentzons Styr finns gedigen kompetens och erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid förebyggande åtgärder. Det resulterar i en anläggning som är säker och pålitlig med betydande energibesparing.

Vill du läsa sidan som PDF? Ladda ner den här!

60476-46